طرز تهیه رولت فرانسوی
نوشته شده توسط : بهار

 طرز تهیه رولت فرانسوی

 

رولت فرانسوی,طرز تهیه رولت فرانسوی,دستور تهیه رولت فرانسوی

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه رولت فرانسوی در منزل

مواد لازم رولت فرانسوی

  1. به تعداد لازم :•: نان تست یا ( نان ساندویچی )
  2. دو عدد :•: تخم مرغ
  3. سه قاشق :•: شیر
  4. یک سوم پیمانه :•: شکر
  5. 200 گرم :•: کره
  6. یک قاشق :•: آرد سوخاری

پنکیک ساده,طرز تهیه پنکیک ساده,دستور تهیه پنکیک ساده

رولت فرانسوی,طرز تهیه رولت فرانسوی,دستور تهیه رولت فرانسوی

شیرینی پزی و طرز تهیه رولت فرانسوی خوشمزه در منزل

مواد لازم داخل رولت ها

  1. به مقدار لازم :•: پنیر خامه ای
  2. به مقدار لازم :•: مربای آلبالو
  3. به مقدار دلخواه :•: سیب خرد شده
  4. به مقدار لازم :•: کره بادام زمینی
  5. به مقدار دلخواه :•: موز حلقه حلقه شده

دونات شکلاتی,طرز تهیه دونات شکلاتی,دستور تهیه دونات شکلاتیرولت فرانسوی,طرز تهیه رولت فرانسوی,دستور تهیه رولت فرانسوی

شیرینی پزی و طرز پخت رولت فرانسوی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه رولت فرانسوی

  • مرحله اول : برای تهیه رولت فرانسوی ابتدا نان های تست یا(ساندویچی)را به کمک چاقو برش بدهید و گوشه های نان ها را بگیرید تا مربع شکل بشوند،بعد از بریدن نان ها به کمک یک وردنه نان های برش داده شده را نازک کنید.
  • مرحله دوم : وقتی نان های نازک شدند،پنیرخامه ای،مربای آلبالو،سیب خرد شده،کره بادام زمینی و موزه حلقه حلقه شده را به صورت لایه لایه درون نان های نازک شده قرار دهید.
  • مرحله سوم : پس از قرار دادن تمامی مواد داخل نان ها از آن سمتی که مواد را قرار داده اید نان ها را به صورت رول در بیاورید و کنار بگذارید.ظرفی آماده کنید و تخم مرغ ها را درون آن بشکنید و بعد خوب با هم زن هم بزنید،پس از هم زدن شیر را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
  • مرحله چهارم : تابه ای را روی حرارت قرار دهید و 200 گرم کره را درون تابه بریزید تا آب شود،سپس رولت هایی که آماده کرده بودید را یکی یکی درون مایه تخم مرغ و شیر قرار دهید و دربیاورید.
  • مرحله پنجم : بعد رولت های آغشته به تخم مرغ را درون کره داخل تابه سرخ کنید،زمانی که کار سرخ شدن رولت ها تمام شد،آنها را در ظرفی که آرد سوخاری است قرار دهید تا همه جای رولت ها آردی شود.
  • مرحله ششم : اگر هم دوست داشتید میتوانید مقداری شکر به آرد سوخاری اضافه کنید.اکنون رولت فرانسوی شما آماده است،میتوانید آن را به عنوان صبحانه یا یک میان وعده میل کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش شیرینی پزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

پای سیب,طرز تهیه پای سیب,دستور تهیه پای سیب

 طرز تهیه رولت فرانسوی

 





:: برچسب‌ها: طرز تهیه رولت فرانسوی ,
:: بازدید از این مطلب : 118
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: